sampot_logo.gif (2676 bytes)
  O Etusivu   O Sampot   O Galleria   O Tilastot   O Linkit   O Mölkkypeli   O Arkisto 


Sampot mestariksi !

Arkisto 2013
Arkisto 2012

Arkisto 2011
Arkisto 2010
Arkisto 2009
Arkisto 2008
Arkisto 2007
Arkisto 2006
Arkisto 2005Arkisto 2007
Samposta Sampojen mestari 2007
11.10.2007
- Sampojen 2007 mestaruuskilpailuissa oli ennätysosanotto, 13 mölkvistiä. Kolmen alkulohkon jälkeen pelaajat jatkoivat ylemmässä ja alemmassa loppusarjassa. Loppusarjat pelattiin yhteispelinä, joissa vähiten pisteitä saanut putosi pelistä pois. Loppuottelussa Sampo voitti hallitsevan mestarin Hannun. Pronssia Mikalle. Tulokas Juha-Pekka heitti komeasti alemman loppusarjan voittajaksi.
Sampojen Liigapäivä pelkää viivaa
28.8.2007
- Sampojen Liigapäivän pelit menivät täysin penkin alle. Alkulohkosta jäi käteen pelkkiä tappiota hutien sävyttäessä Sampojen sarakkeita. Itte-Sampo Hägg heitti Liigapäivänä enemmän huteja kuin osumia. "Ei vaan osunut mihinkään", valitteli mies jälkipeleissä. Liigapäivän mestariksi pelasi Mainospaita, hopeaa Sandelsille ja pronssit Pirtti II:lle. 
Sampot nollille kauden päätöskierroksilla
28.8.2007
- Sampot jäivät vastustajien jalkoihin Ykkösen lohkovaiheen päätöspeleissä. Ensin Vettynyt Halko otti puhtaan selätysvoiton, vaikka Sampoilla oli omat mahdollisuutensa ottaa erävoittoja. Tänään kuitenkin ratkaisuheitot "kösähtivät" ohi järjestään. Pasi III vastaan Sampot olivat vastaantulijoita läpi ottelun. Illan ja koko kauden viimeissä Korttelin pelissä Möysän Mesut nöyryytti Sampoja 4-0, vaikkakin Sampoilla oli lopussa jo tarkempi käsi. Näin kolme tappiota 12-0 erin jäi Sampojen päätökseksi. Tästä ei todellakaan ole kuin yksi suunta ja se on jyrkästi ylöspäin !
Sampot 1. jatkolohkosta katsomoon SM/MM-kisoista
20.8.2007
- Sampot osallistuivat 6 henkisellä joukkueella tämän vuoden SM/MM-mölkkyihin Lahden Kisapuistossa. Joukkuessa heittivät Sampo, Vekku, Hannu, Petteri, Sirkku ja Leena. Lauantaina Sampot raivasivat tiensä suoraan alkulohkosta jatkoon sijoittumalla komeasti toiseksi. Sunnuntaiaamu valkeni kuitenkin Sampoille pilvisenä ja jatkolohkon peleissä eivät auttaneet edes tuoreet muistot muutaman tunnin takaisesta jazz-teltasta. Kortteliliiga oli kuitenkin finaaleissa hyvin edustettuna ja tutut joukkueet valtasivat kärkikolmikon. Onnea voittajille !
Sampoilla liikaa huuteja
17.8.2007
- Sampot onnistuivat mölkyn F-lohkon ykkösessä heittämään eilisellä pelikierroksella peräti 20 hutia. Tässä vaiheessa kautta ne luonnollisesti tarkoittavat pistemenetyksiä. Hudeista huolimatta torstai-illasta jäi muutakin kuin tikkuista kättä. Avausottelussa Pikarin Kaatajat saivat tyytyä tasapeliin Sampoja vastaan. Illan toisella kierroksella oli "kuuma paikallispeli" Ravintola Asemaa vastaan, joka onneksi päättyi Sampojen voittoon 3-1, vaikkakin Amalian pelietiikkaa arvuuteltiin. Liigapisteet Sampoille ja eräpisteet Asemalle. Viimeisessä ottelussa Vikasuku oli niukasta parempi erin 3-1.
Sampoilla vaisu alku
14.8.2007
- Sampojen ensiheitot ykkösen jatkosarjassa alkoivat mollivoittoisesti. Ottelut olivat melko tiukkoja, mutta eivät kääntyneet Sampoille ja koko illan saldona oli vain yksi tasapelipiste. Ensin täydet pisteet vei Pallottelijat erin 3-1. Oldia vastaan erät menivät puhtaasi 4-0, mutta vain ensimmäisessä pelissä Sampot jäivät selvästi heikommaksi. Viimeisessä erässä oli tiukka lopetusmahdollisuus ykkösellä, mutta hyvä yritys kaatoi kuitenkin kaksi kapulaa ja näin Oldille helppo lopetus seuraavalla kierroksella. Illan viimeisessä ottelussa erät menivät vuorotellen molemmille ja näin pisteet tasattiin Pölkkyjen kanssa.
Sampot ylempään loppusarjaan
7.8.2007
- Sampojen heitot jatkuvat tänä syksynä ylemmässä loppusarjassa eli 1. divisioonassa. Runkosarjan viimeisissä otteluissa Sampot jatkoivat tasaisia otteitaan. Ensin pisteet jaettiin Oldin kanssa 2-2, jonka jälkeen tuli vasta kauden toinen tappio 1-3 erin Jees'ille. Illan päätteeksi Sampot ottivat täyden pistepotin Nisseltä erin 3-1 ja varmistivat 5. sijansa B-lohkossa ja paikan ykkösdivarissa.
Sampoille triplatasuri
15.6.2007
- Sampojen pelit jatkuivat koleassa sadesäässä Kartanon Ladejä, Eleveniä ja Räpeltäjiä vastaan. Illan ensimmäinen ottelu kesti peräti 45 minuuttia molempien joukkueiden sähläillessä lopetusten kanssa. Sampoilla oli kroonisia vaikeuksia lopettaa erät ja Ladyt nousivat hienosti tasapeliin. Tasaiset ottelut jatkuivat myös Eleveniä ja Räpeltäjiä vastaan, joiden kanssa myös pisteet tasattiin erin 2-2. Sampojen tasaiset otteet pitivät joukkueen kärjen tuntumassa ennen viimeistä kierrosta.
Sampoilla onnekas voitto ja katkera tappio
31.5.2007
- Sampot aloittivat pisteiden keräämisen Wanha Willistä vastaan. Erittäin tasainen ja huikeita lopetuksia sisällään pitänyt ottelu kääntyi lopulta Sampoille viimeisen pelin onnekkaalla lopetuksella. Pisteet 3-1 Sampoille. Illan toinen ottelu myös tasainen, mutta pelien lopettaminen oli todella vaikeaa molemmille joukkueille. Punakone oli lopulta parempi erin 3-1.
Sampoilla positiivinen kauden avaus
30.5.2007
- Raitapaitaiset Sampot aloittivat uuden mölkkykauden tappioitta. Joukkue oli lähes kokonaisuudessaan läsnä ja hyvillä mielen edellisillan harjoitusten jälkeen. Avauskierroksella viime vuosilta tuttu Möysän Mesut jakoi pisteet erittäin tasaisen ottelun jälkeen. Avauskierroksen toisessa ottelussa Sampot oli Lityä etevämpi erin 3-1. Sampot, joka aiemmin on esiintynyt joukkueena edukseen, sai erityiskiitokset itse Jake Ropposelta uudesta peliasustaan (jokapoikapaita). Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia torstai-iltoja!
Sampojen 6. mölkkykausi käynnistymässä
15.5.2007
- Sampot on yksi yli neljästäkymmenestä mölkkyjoukkueesta, joka aloittaa uuden pelikauden Kisiksen hiekalla torstaina 24.5.2007 klo 18. Sampot on arvottu lohko B:n, josta löytyy sekä uusia että ennestään perin tuttuja vastustajia. Sampot eivät luonnollisesti ole harjoitelleen talvikaudella, sillä sehän on tunnetusti lahjattomia varten. Reilun puolen vuoden tauko ravistellaan siis harteilta avausottelussa Möysän Mesuja vastaan. Sampojen kantava voima Amalia Koskinen on tätä nykyä myös Kortteliliigan mölkkyjaoston arvoisa puheenjohtaja.
Sampot järjestyvät yhdistykseksi
15.5.2007
- Sampot ry perustamispöytäkirja allekirjoitettiin kahvila Kisiksessä aprillipäivänä 1.4.2007. Sampot ry:n alla yhdistyivät kaksi ystäväporukkaa, jotka sulassa sovussa jaettiin toiminnallisesti kahteen eri jaostoon - mölkkyjaostoon ja kulttuurijaostoon. Yhdistävänä tekijänä aikojen saatossa on toiminut perheiden ja heidän lasten kansantanssiharrastus.

Mölkkymestari Sampot / Arja Koskinen
Herrasmanninkatu 2F14 15300 Lahti 050-3032650
sampot@sampot.net

Martsa ã 2005