sampot_logo.gif (2676 bytes)
  O Etusivu   O Sampot   O Galleria   O Tilastot   O Linkit   O Mölkkypeli   O Arkisto


Linkkejä

Mölkkyliitto

MM-mölkky

Tuoterengas

Lahtitravel


Mölkyn SM-singelit 1.8.2009 Kerinkallio, Lahti
SAMPOT NUORISOSEURA ry järjestää vuoden 2009 mölkyn SM-singelit lauantaina elokuun 1. päivänä Lahden Kerinkallion kentällä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen SM-singeliin on päättynyt. Määräaikaan mennessä kisoihin tuli 32 osallistujaa.

Ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa klo 9.30 kilpailutoimistossa.

Kilpailupaikka
SM-singelit pelataan Lahdessa Kerinkallion kentällä. Kerinkallion kenttä sijaitsee eteläisessä Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Näytä suurempi kartta

Kilpailualueelta löytyy wc sekä järjestäjien kanttiini, josta löytyy pientä purtavaa ja juotavaa. Tupakointi ja päihteiden nauttiminen alueella on ehdottomasti kielletty.

Majoitusvaihtoehtoja voi tiedustella esim. Lahti Travelin kautta.

Otteluohjelma
Pelaajia 32 henkeä. Järjestäjä on arponut pelaajat lohkoihin. Kisat aloitetaan klo. 10

Alkuerät: alkavat klo 10 ja pelataan 8:lla kentällä. Pelaajat on arvottu 4 hengen lohkoihin, joita on 8 kpl. Lohkoissa pelataan 4 peliä ja jatkoon menee suoraan lohkon paras. Asia ratkeaa neljän pelin yhteispisteillä. Tasapisteissä sovelletaan MM kisojen sääntöjä eli heitetään mölkout. Aikaa alkuerään varataan 1,5h. Alkulohkoista keräilyeriin jatkavat loput heittäjät.
Keräilyerät: alkavat klo. 11.30 ja pelataan 8:lla kentällä. Heittäjät ovat sijoitettu kolmen hengen lohkoihin, joita on 8 kpl. Lohkoissa pelataan 3 peliä ja jatkoon menee suoraan lohkon paras. Asia ratkeaa kolmen pelin yhteispisteillä. Tasapisteissä sovelletaan MM kisojen sääntöjä eli heitetään mölkout. Aikaa alkuerään varataan 1h.

Alku- ja keräilyerien jälkeen on jäljellä 16 heittäjää, jotka aloittavat cup-pelit eli 2 voitolla mennään aina pelikaaviossa eteenpäin. Arvioitu on että cup-vaihe 16 pelaajaa alkaa n klo. 13.00. Vaihe, jossa mukana 8 pelaajaa alkaa klo. 14.00.

Semifinaalit 4 pelaajaa klo. 15.00. Semifinaalit elataan paras viidestä. Pronssipeli paras kolmesta klo 16.00. Finaali paras viidestä klo 16.00.

Päätuomareita on nimetty kisoihin 3. Tuomarit liikkuvat ”pelikentillä” ja toimivat tarvittaessa myös jurynä. Pelaajat pitävät itse pöytäkirjaa vuorotellen.

SM-singeli otteluohjelma

SM-singelin säännöt

Tervetuloa mukaan mölkkyilemään!

Mölkkymestari Sampot / Arja Koskinen
Herrasmanninkatu 2F14 15300 Lahti 050-3032650
sampot@sampot.net

Martsa ã 2009